About the Blogger

Mijn naam is Nathalie en ik ben woonachtig in Hilversum, 25 jaartjes jong, maanmeisje, historica en life coach in opleiding. Het is mijn missie om mensen te helpen een betekenisvoller leven te leiden op een simpele manier en op een manier die bij hen past. Uiteraard op volledig perfecte imperfecte wijze, want als je ergens weinig controle over hebt dan is het wel het leven.

Loves

♥ Thee ♥ Boeken ♥ Quotes ♥ Positieve psychologie ♥ Coaching ♥ Hiking ♥ Mijn lieve kat ♥ Slapen ♥ The good life (on a budget) ♥ Mediteren ♥ Dekentjes ♥ Tony’s Chocolonley ♥ Chocolade Melk ♥ Fotograferen ♥ Tekenen en Schilderen ♥ Bakken en koken ♥ De baksels en gerechten opeten♥ Ierland ♥ Pyjamadagen ♥ Lieve vrienden en familie ♥ Edelstenen ♥ Kostuumdrama’s ♥ Geschiedenis ♥ Wierook ♥ Mijn betere helft en anker ♥

3picmonkey-collage

About My Winding Path

My Winding Path is ooit gestart als een blog over mijn perfecte imperfecte leventje om te leren dat niet alles perfect hoeft te zijn en dat in imperfectie eigenlijk een hoop perfectie ligt. Dat is een moeilijke les die ik nog steeds aan het leren ben. Ik ben op een ontdekkingsreis om mijn eigen talenten te ontdekken en mezelf te zien als goed genoeg.

Tegenwoordig, echter, is het een blog waarmee ik anderen wil inspireren. Misschien maak jij als lezer wel een kleine verandering in je leven nadat je een artikel hebt gelezen en zet dat een kettingreactie van gave dingen voor je in beweging. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik hoop dat ik je net dat ene zetje kan geven. Dat doe ik het liefste door de lessen die ik dagelijks leer in een artikel te gieten.

Ik ben een spiritueel persoon maar hang niet per se een stroming aan: ik gebruik wat ik interessant vind. Hierdoor hebben mijn artikelen vaak een spirituele invalshoek. Onderwerpen die je veel voorbij ziet komen zijn betekenisvol leven, zelfontwikkeling & slow living.

Wil je met mij samenwerken of mij gewoon een berichtje sturen? Kijk dan even bij de ‘Contact’ pagina voor meer informatie. Talk to you soon!