About the Blogger

Mijn naam is Nathalie en door onfortuinlijke omstandigheden woon ik tijdelijk weer bij mijn moeder in Blokker samen met mijn kat Dizzle. Ik ben druk bezig een huisje te zoeken en in de tussentijd werk ik als product trainer bij een software bedrijf, zit ik dagelijks op mijn meditatiekussentje, schilder/teken ik, zorg ik dat iedereen in het gezin dik wordt door mijn baksels en lees ik me een slag in de rondte. Uiteraard blog ik ook nog!

Mijn nieuwste project dat een heel stuk van mijn tijd opeet is mijn opleiding tot life coach. Ik ga mijn droom achterna en sta net aan het begin van die reis, súper spannend! Het is mijn missie om mensen te helpen spiritualiteit op een leuke en simpele manier in hun dagelijkse leven te integreren. Uiteraard op volledig perfecte imperfecte wijze, want als je ergens weinig controle over hebt dan is het wel het leven.

Ook ben ik Contributor voor de Online School van De Bewustzijn School & So V’s Choice

Loves

♥ Thee ♥ Boeken ♥ Quotes ♥ Hiking ♥ Mijn lieve kat ♥ Slapen ♥ The good life (on a budget) ♥ Mediteren ♥ Dekentjes ♥ Tony’s Chocolonley ♥ Chocolade Melk ♥ Fotograferen ♥ Tekenen en Schilderen ♥ Bakken en koken ♥ De baksels en gerechten opeten♥ Ierland ♥ Pyjamadagen ♥ Lieve vrienden en familie ♥ Edelstenen ♥ Kostuumdrama’s ♥ Geschiedenis ♥ Wierook ♥ Mijn betere helft en anker ♥

3picmonkey-collage

About My Winding Path

My Winding Path is een blog over mijn perfecte imperfecte leventje. Ik ben deze blog gestart om te leren dat niet alles perfect hoeft te zijn en dat in imperfectie eigenlijk een hoop perfectie ligt. Dat is een moeilijke les die ik nog steeds aan het leren ben maar die in een stroomversnelling is geraakt door een mini burn-out. Ik ben op een ontdekkingsreis om mijn eigen talenten te ontdekken en mezelf te zien als goed genoeg.

Omdat ik ook nog een andere blog heb/had is My Winding Path een frisse start: minder perfectionistisch en star. Het is een nieuw blad in mijn blog carrière. Er is dus ook geen vast uploadschema al doe ik mijn best om eens per week iets te plaatsen. Aan de andere kant, doordat dit om imperfectie gaat is het ook niet erg als dat niet lukt.

Ik ben een spiritueel persoon maar hang niet per se een stroming aan: ik gebruik wat ik interessant vind. Hierdoor hebben mijn artikelen vaak een spirituele invalshoek. Onderwerpen die je veel voorbij ziet komen zijn book reviews, zelfontwikkeling & slow living. Maar, ook ben ik gewoon een twenty something en schrijf ik ook over duizend en een andere dingen, kijk even bij de categorieën om alle onderwerpen te zien. Kort gezegd, je vind hier alles Nathalie.

Wil je met mij samenwerken of mij gewoon een berichtje sturen? Kijk dan even bij de ‘Contact’ pagina voor meer informatie. Talk to you soon!