Het Massagehuys in Amsterdam | CDF Nourish

Massagehuys3

Foto door Localminded.nl

Onlangs heb ik jullie doodgegooid met mijn Core Desired Feelings (CDF): wat ze waren, het hele proces er achter en meer van dat alles. Nu was het voor mij een beetje zoeken naar hoe ik ze dan (dagelijks) in de praktijk kon brengen. Gelukkig kwam mijn favoriete Utrechter to the rescue met een cadeaubon voor Het Massagehuys: een heerlijke massagesalon in Amsterdam. En dat was fijn.

Eerste indruk van Het Massagehuys

Ik kende Het Massagehuys al wel omdat ik er al een keer geweest was en het zit lekker dicht bij mijn werk (vandaar dat ik er al eens naar toe was gegaan). De eerste indruk was destijds ook heel prettig: rustige sfeer, lieve mensen, fijne thee en een lekkere massage. Ook de tweede keer was die indruk nog steeds even goed.

Het Massagehuys is een massage salon die massages aanbied met een totaalpakket: zelfgemaakte massageolie, thee na afloop en een goede massage. De salon staat vol met Dutch Design en doet een beetje Scandinavisch/Hippie aan. Het is een open ruimte dus het is belangrijk om stil te zijn en te fluisteren, maar omdat iedereen dat doet is dat niet lastig.

Foto door Localminded.nl

De Massage

Ik was deze keer voor een She Special gegaan met meer aandacht voor de voetjes en het gezicht/hoofd. De masseuse was heel vriendelijk en onwijs goed. Ze masseerde wat knoopjes los en een vervelend spiertje in mijn voet. Ze gebruikte nauwelijks olie op mijn gezicht, wat gezien mijn vette huid er fijn was. Na een uurtje was ik volledig zen en kon mijn drukke HSP-hoofd er weer tegen aan.

De vorige keer had ik een Stress Relief massage genomen en dat is een basis ontspanningsmassage. Ook die was erg fijn, ik had wel een andere masseuse maar ze deden zeker niet voor elkaar onder!

Conclusie

Het Massagehuys is een hele fijne plek: prikkelvrij in zowel design, geluid als mensen, en de massages zijn goed. Een bijkomend voordeel voor mij is dat ik vanuit mijn werk kan gaan en  je kan tot 22.00 terecht! Last but not least: ze hebben een spaarsysteem zodat je na 10 massages er eentje van het huys krijgt (see what I did there). 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge