Concrete doelstellingen 2018

Vorige week heb ik je al verteld over het gedeelte van concrete doelen die ga stellen zodat ik wat meer focus heb. Dit zijn meer doelen die ik aan het einde van het jaar gehaald wil hebben en dus niet dagelijkse dingetjes (die zijn ook veel minder goed te meten). De grote dingen voor 2018 dus.

Doelen voor 2018

Ik heb dit heel lang niet gedaan omdat ik ervan overtuigd ben dat het gevoel achter een doel telt en niet het behalen van het doel zelf. Dat is iets waar ik nog steeds volledig achter sta, maar om dingen te bereiken in het leven is het soms makkelijker om ook lange termijn doelen te stellen. Dat gevoel krijg ik nog steeds wel (check de CDF’s voor komend jaar) want onder deze doelen liggen de CDF’s.

Ik heb er even over getwijfeld of ik mijn ‘business’ doelen ook online moest zetten (want je hebben er op zich niet heel veel mee te maken) maar ik geloof heel erg in de kracht van delen. Door het zo online te zetten slinger je het natuurlijk flink het Universum in, en misschien inspireer ik een jou ook nog als je er zelf over denkt een eigen bedrijf te starten. You never know what may come of it. En om heel eerlijk te zijn, mijn concrete en meetbare doelen hebben hier ook mee te maken.

butterfly (1)

Onderstaand lijstje behelst zowel persoonlijke als business doelen omdat het hier gaat over het meetbare, in tegenstelling tot vorige week waar we het over het gevoel hebben gehad. En dat concrete past ook wel bij mijn CDF’s: die zijn ook meer doen-erig, ik merk dat ik daar helemaal klaar voor ben. Volledige vlinder energie, haha!

  1. FB pagina laten groeien naar 1000 likes. Maar dan wel kwalitatief goede likes, mensen die mij echt willen volgen omdat ze de content leuk vinden.
  2. Daaraan gelinkt wil ik kijken hoe ik meer interactie met jullie kan krijgen! Posts maken waardoor jullie denken ‘he leuk, ik laat even een reactie achter’. Ben ik niet super goed in, maar gaan we aan werken. Hier heb ik dus alleen geen meetbaar doel voor…
  3. Ik wil de Bars graag meer oefenen: eerst in de privé sfeer en misschien ook wat meer commercieel.
  4. De Life Coach opleiding afronden.
  5. Facebook challenge lanceren
  6. Positieve Psychologie cursus starten
  7. Een groot langer creatief project starten waar ik ook nog eens mijn historische kennis en skills in kwijt kan.
  8. Afvallen en fitter worden. Hoe dit meetbaar is: 12kg in een jaar en elke maand een fitness testje doen en kijken of ik vooruitgang zie.
  9. Vrouwencirkel en boekenclub starten.
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge