Core Desired Feelings voor 2018

Klaar voor deel 2 in de serie die het jaar afsluit. Tijdens het schrijven merk ik dat de artikelen een stuk korter zijn dan je van mij gewend bent, maar sommige dingen kan je beter kort en krachtig houden. Plus het spreek voor zich.

Het jaarlijkse Core Desired Feelings (CDF’s vanaf nu) is weer begonnen! Als je me een beetje volgt ken je het proces onderhand wel, zo niet klik dan even hier. Dit jaar zijn mijn CDF’s anders dan voorgaande jaren. Minder ‘zijn’ meer ‘doen’ en dat past wel bij het proces van de laatste maanden. Lees mee!

Core desired feelings

De laatste tijd ben ik druk geweest met helderheid scheppen, doelen stellen. Dit jaar zal ik dus naast CDF’s ook concrete doelen neerzetten (die je volgende week kan lezen) en wat meer in de ‘doen’ energie gaan zitten. Uiteraard vergeet ik het ‘zijn’ niet maar door de focus van de afgelopen 3 jaar op ‘zijn’ is het andere deel wat ondergesneeuwd. Dat was altijd goed, maar nu voel ik dat het anders moet. Ik ben er ook klaar voor. De rust is er en met hernieuwde energie kan ik er tegenaan!

Hieronder zie je mijn ‘woord-wolk’ en wat ik onder deze CDF’s schaar.

Slow Living | Toch nog wel een beetje dat ‘zijn’ maar het gaat mij hier vooral om de versimpeling van zaken. Kleine simpele aanpassingen om een eenvoudiger leven te leiden. Zoals je ziet associeer ik dit ook vooral met authenticiteit en spiritualiteit. Hier zit het ‘zijn’ dus nog duidelijk in.

Trots  | Ik mag meer gaan werken aan mijn zelfvertrouwen en trots. Volledig achter zaken gaan staan en in mijn eigen kunnen geloven. Maar trots gaat voor mij ook verder dan dit. Het gaat over goed genoeg zijn, complimenten aannemen, liefdevolle trots, land, heritage. Deze staat er niet bij (dat bedacht ik me pas een tijdje later): zichtbaar worden.

Kracht | Een kracht zoals die hele grote oude bomen, dat wil ik cultiveren. Wijs, rustig, berustend, sterk, weerbaar, vol overgave. Zowel fysiek als mentaal. Maar ook dat jezelf opnieuw uitvinden zoals de natuur zo goed kan. Op plekken groeien waar je dat niet verwacht omdat de omstandigheden er niet naar zijn (een boom die groeit vanuit een rotsblok dus). Ook hier past zichtbaarheid goed bij.

Wat zijn jouw CDF’s komend jaar?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge