Dit was Juli

collage july17

Ik merkte de laatste tijd dat ik het wel weer heel leuk vond om een soort mini fotodagboekje bij te houden. Omdat ik niet van alles foto’s wil maken en het wil delen, maar ook veel momenten heb waar ik dat wel wil, heb ik nu een maandelijks idee bedacht. Een paar foto’s van de hoogtepunten als het ware. Gewoon klein en gezellig. Denk ik dan šŸ˜‰

Weekendje Duitsland

Begin juli zijn we een weekendje naar Duitsland geweest en hebben we de hele dag in Idar-Oberstein doorgebracht: een edelstenen hemel! We zijn de mijn in geweest en hebben een slot en kerkje in de bergen bezocht. Veel geleerd en super gezellig! Hieronder zie je een bergkristal/amethist in het moedergesteente, agaat geodes en een vlinder of mot op mijn schoen die een beetje zielig was.

Oh, en een citrien die door mijn vriend ‘Coca Cola steen’ werd gedoopt…

7dit was july17

6dit was july17

5dit was july17

dit was july17

Utrecht

Ik ging met mijn beste vriendin hotdogs eten bij Dogma (ze hebben daar namelijk een vegetarische variant). De hotdogs daar zijn sowieso super lekker en vullend dus als je een keer in Utrecht bent moet je hier even langs! Het grappige is dat mijn vriendin de laatste paar keer dat wij uit eten zijn gegaan opeens vegetarische of vegan versies vind van typische vlees fastfoodgerechten: hotdog en kapsalon. Ze was uiteraard nu helemaal happy!

maand july17

We zijn naar de Amelis’ Hof geweest om bloemen te plukken die nu te drogen hangen zodat ik mooie droogbloemen heb straks (hoop ik). Het was heel gezellig om in de pluktuin rond te lopen. Wel was het duidelijk dat ik er meer plezier aan had dan mijn vriend.

Oh, en ik moest even een cheesy Instagram momentje doen.

1dit was juli

2dit was juli

Hoorn

En we eindigen in Hoorn waar de zonsondergangen bij mijn moeder met de dag mooier worden. De komende tijd zijn zij op vakantie en pas ik op de kat en het huis, dus kan ik er extra veel zien!

4dit was july17

Hoe was jouw maand?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge