Doelen in de maand April

Doelen April

Foto door Gábor Juhász via Unsplash.com, bewerking door My Winding Path

Pasen is net geweest en het eerste kwartaal van 2016 is al weer voorbij. We zijn gewoon al op een kwart van het jaar! In April heb ik een aantal toffe dingen gepland staan en kijk ik terug op een leuke en vruchtbare maand Maart. Wat zijn de doelen voor April?

Terugblik

Spiritualiteithet mediteren gaat heel goed! Ik houd het allemaal nog steeds vol en op 12 maart had ik al 54 dagen elke dag gemediteerd. De lengtes van de meditaties probeer ik nog steeds te verlengen maar dat staat nu op een wat lager pitje door de 108 days of sacred intention hier is er elke dag een andere vorm van practice en leer ik veel nieuwe vormen.

Het verlengen van de meditaties is er niet van gekomen. Die wil ik dus veranderen naar verschillende meditatievormen uitproberen.

BewegenJa, ik kom elke week wel aan een workout! Niet in de letterlijke zin van naar de sportschool gaan of een YouTube filmpje doen, maar meer als in fietsen en vaker de trap pakken. Ik fiets nu ongeveer 10 km. per week.

DoelenlijstjeAl aardig wat afgestreept! Ik ‘moet’ alleen nog wat artikelen er over schrijven, dat is de enige die niet echt consequent wordt nageleefd…

Doelen April

Reizen:  Ik ga in April 2 dagen naar Ierland! Een bliksembezoekje omdat mijn nicht gaat trouwen. Samen met mijn broer en zijn vriend gaan we er naar toe en ik moet voor het eerst rijden in Ierland… Wel een goede voorbereiding voor de mini roadtrip ik Mei. Deze maand zal ik ook voor die trip alles in gereedheid moeten brengen.

Spiritualiteit: De lengte is nog niet gelukt maar de diversiteit is iets waar ik hard aan werk. Eigenlijk zou je dus kunnen zeggen dat ik deze heb vervangen. Waar ik ook nog aan wil werken is dat ik meer naar buiten ga om te mediteren, ik heb nu een fijne plek gevonden en met beter weer moet dat gaan lukken.

Beweging: Uiteraard blijft deze staan maar nu gaat het vooral om volhouden in plaats van er mee beginnen. Hier heb ik niet echt duidelijke plannen voor: als ik het maar doe.

Leven: Ik wil een beetje gaan bedenken wat ik nu echt wil in mijn leven. En dan vooral of ik daarvoor terug naar school moet en welke kant op ik me wil ontwikkelen. Veel onderzoeken en uiteindelijk knopen doorhakken.

Wat zijn jullie doelen in April?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge