Een dagje… Strand

Zoals jullie weten gaat het niet geweldig goed met me: door de break up komt er allemaal shit van de afgelopen jaren uit en zijn dingen die ik dacht goed verwerkt/opgelost te hebben, in volle hevigheid teruggekomen. Hallo bijna burn out, hallo ‘wie ben ik’ crisis en zo zijn nog een paar valse vrienden terug. Dit betekend dat ik even thuis zit en aan de bak ben om nu once and for all met alles te dealen.

Ik kom vanwege de impact dat dat heeft niet zoveel meer de deur uit en het is al een prestatie om boodschapjes te halen. Maar… er zijn ook dingen die wél goed gaan: zo ben ik weer gaan bakken, heb ik kleuren op gepakt en ben ik dus een paar uurtjes naar het strand geweest vorig weekend.

Einde zeurmodus dus, daar hebben we echte dagboeken voor 😉 (al gaat dat laatste nu ook even moeilijk omdat ik met een glas per ongeluk in mijn vinger sneed en er volgens mij een stukje bot zichtbaar is…).

Een dagje... Strand

We beginnen achterstevoren: een kom soep nadat we een wandelingetje hadden gemaakt! En een bordje patat om te delen: alle verbrande calorieën er ook weer aan.

IMG_20160306_114826

Een poging tot een gekke fotoshoot. Mijn moeder en stiefvader gingen ook op de foto uiteraard maar ik respecteer hun privacy dus die foto’s blijven privé. Hopelijk kunnen jullie van mijn foto’s extra genieten. Na het wandelen was ik zelf een heel klein beetje bruinig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En om te bewijzen dat ik ook echt op het strand was: een foto zonder mij.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge