Fotodagboek weel 20 en 21

Wauw, wat gaat de tijd toch snel! Donderdag is al precies de helft van het jaar om… Dat gebruik ik altijd om te reflecteren (vrijdag kunnen jullie daar meer over lezen). Eerst natuurlijk de afgelopen 2 weken. Ik merkte dat ik veel minder foto’s heb dan normaal, haha. Bij mij is dat vaak een teken dat ik aan het genieten ben: ik vergeet dan altijd foto’s te maken. Kijk mee naar een kort verslagje van de afgelopen 2 weken.

Het begon met het nieuwste boek van Lisa Lister dat ik in een paar dagen heb uitgelezen (zo jammer, dat werken: anders was het zeker in een dag gelukt). Een onwijs goed en leuk boek, volgende week kan je er meer over lezen!

Oh, en je moet ‘m alleen al kopen voor de zijkant. Kijk nou.

Op het werk verhuisden we het kantoor van de Keizersgracht naar de Herengracht. We zitten nu 8 minuutjes lopen van het centraal station en dat scheelt mij gewoon een halfuur reistijd! De ruimte waar we zitten is heel fijn: airco, daglicht! Alleen wel een gladde vloer dus binnen een dag heb ik geleerd niet op het puntje van mijn stoel te zitten, haha.

Zulke dingen worden bij ons altijd gevoerd met iets te eten. We kregen een uitgebreid ontbijtje dat ik lekker achter mijn nieuwe bureau heb opgepeuzeld.

Absurd lekkere pasta die ik nu al een paar keer gemaakt heb. Die zien jullie ook snel voorbij komen. Snel, lekker en makkelijk. Perfect voor door de week šŸ™‚

En ijs natuurlijk. De ijssalon op de hoek is zo leuk omdat ze altijd aparte smaakjes hebben. Sinaasappel-gember bijvoorbeeld, of Sinaasappel-munt. En mijn favoriet: chocolade-kardemom-sinaasappel. Oh, en de Kirsche Torte is ook heerlijk met nootjes. Eigenlijk lust ik alles wel. Als je in de buurt van het Wilhelminapark in Utrecht bent moet je zeker even langs Vorst.

Lekker eten en bijkletsen met mijn beste vriendinnetje bij Gys in Utrecht. De enige plek die ik ken waar vegetariƫrs, vegans en vleeseters genoeg keuze hebben en gezellig samen kunnen eten. Mijn vriendin had een vegan kapsalon die best lekker was (hapje meegegeten). En ik een falafel burger.

Oh en het hele toetjes assortiment maar dan mini. Houd zo van die proeverijtjes!

Met een collega was ik naar een concert van Diana Birch. Ik ben al een tijd je fan van haar maar nog nooit live gezien. Het was prachtig. Gewoon een meisje met haar piano en een dijk van een stem. Geen technische snufjes of bewerkingen. Alleen zij. Ze was lief, grappig, diep en ze liet ouder en nog niet uitgebracht werk horen. Zoals mijn collega achteraf zei ‘my soul is filled now’.

Gekke bek op een bruiloft. En nieuw haar. Zaterdag trouwden de beste vrienden van mijn betere helft dus wij waren de hele dag aanwezig. Alles was prachtig maar snikheet. Echt heel erg warm.

Hieronder even 10 seconden Diane. Ik kon en wilde niet veel meer opnemen: als je met je telefoon bezig bent, ben je namelijk niet aan het opletten. Dus.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge