Free Printable | Nieuwe Maan in Leeuw + Eclips

headereclipsspread

Vanavond is het Nieuwe Maan en direct een Eclips en beiden in Leeuw, wauw! Dat staat garant voor heel veel interessante energie voor het komende halfjaar en daarom heb ik deze speciale Tarot of Orakel spread gemaakt. Klik op de afbeelding in het artikel om ‘m te downloaden!

Nieuwe Maan in Leeuw + Eclips

Een Nieuwe Maan draait zoals je misschien wel weet vooral om nieuwe doelen stellen. Een nieuwe cyclus dus ook een nieuw begin. Deze keer valt de Nieuwe Maan samen een Eclips en dat betekend een nieuw begin voor de Zonnecyclus. De doelen die je nu stelt, de zaadjes die je nu zaait gaan dus niet alleen over de komende 4 weken, maar ook over de komende 6 maanden. Het is dus extra interessant om te kijken naar wat jij wilt manifesteren.

Daarnaast zijn er ook een aantal planeten en sterren die flink hun invloed uitoefenen. De Leeuw die staat voor het extraverte en naar buiten treden maar omdat de Nieuwe Maan een beetje aan het einde van de Leeuw periode voorkomt, kan je misschien te gehaast beslissingen maken. De Nieuwe Maan staat is altijd wat impulsief maar de Leeuw is dat ook, dus een pas op de plaats maken is extra belangrijk.

Maar, er is ook goed nieuws omdat Uranus en Saturnus het goed met ons voor hebben en een goede positie ten opzichte van de maan innemen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat alles op z’n plek valt (altijd erg fijn).

Bronnen:

Cafe Astrology

Astrology King

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge