Free Printable | Ta-daaa Lijst

free-printables-heading-ta-daa-lijst

Yay, weer een gratis printable! Deze keer een Ta-daaa lijst in verschillende ontwerpen. Soms heb je van die dagen dat je to-do lijst eindeloos is en niet afkomt. Als je pech hebt (of een beetje zoals ik ben) dan kan je er moedeloos van worden. Wanneer dat gebeurd is het tijd om om te denken en een Ta-daaa lijst er bij te pakken.

Kijk eens naar wat je al wél af hebt gekregen of hebt kunnen doen. Natuurlijk had je moeten studeren in plaats van je kamer schoonmaken en daar voel je je al rot genoeg over, maar je kamer is wel schoon. Hup, op de Ta-daaa lijst! Heb je een lastig telefoontje uitgesteld en in plaats daarvan de kat geknuffeld? Op de lijst: beestjes hebben ook liefde nodig. Deze en meer van zulke voorbeelden vul je in op de lijst zodat je dag gewoon weer lekker positief was.

Klik op ‘lees meer’ om er eentje te downloaden!

De lijst heb ik vooral naar aanleiding van een hoofdstuk uit het Essentialism The disciplined pursuit of less door Greg McKeown (te weten hoofdstuk 17 ‘Progress’). Hij wijdt daar uit over het belang van kleine overwinningen en dat het vieren daarvan momentum creëert. Dat momentum kan je gebruiken om tot een groter succes of doel te komen en het behalen daarvan voelt dan alsof het zonder moeite ging.

Het concept lijkt een beetje op een dankbaarheidslijstje maar een Ta-daalijst vind ik persoonlijk wat steviger. Soms kan een lijstje voor dankbaarheid wat soft voelen. Je kan de lijstjes voor projecten gebruiken maar ook als dagelijks momentje van trots en celebration.

tadaaa-lijst

tadaaa-lijst-confetti

tadaaa-lijst-vlaggetjeroze

tadaaalijstconfettiroze

Volg:

2 Reacties

    • Mywindingpath.com
      31 maart 2017 / 15:49

      Zeker wel: positief bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge