Happy list #1

happy-list-1

Foto door Luca Upper

Een lijstje met dingen waar je blij van wordt is altijd een goed idee. Dit is niet meteen een dankbaarheidslijstje (al ben ik wel dankbaar voor alle zaken op het lijstje) maar meer een YAY lijstje. Geluk zit in kleine dingen en die opschrijven zorgt dat je ziet wat er leuk is aan het leven.

DE LENTE!! Need I say more? ♥ Licht in mijn kamer. Nu de tijd terug is gegaan is dat natuurlijk al even zo, maar het maakt opstaan zoveel fijner! ♥ Verse gemberthee. Mijn nieuwste life saver: geen opgeblazen gevoel, minder honger, lekker en goed voor het immuunsysteem. ♥ Mijn thermosfles van £35 die ik door de verse gemberthee kan gebruiken (speciaal compartiment voor losse thee) ♥ Toch de knoop doorgehakt om die coach opleiding sneller te gaan volgen (uitstel en afstel, waarom wachten als het financieel kan?) ♥ Weekendjes met mijn liefste! ♥ Mijn afspraak met mezelf om elke week verse bloemen te halen ♥ Nog 7 weken en dan naar Zweden ♥ 4 dagen vrij rond Koningsdag ♥ Volgende week YALfest ♥ Hoe serenity nu al een leuke -ity is ♥ Die hele reis überhaupt ♥ Beseffen hoe intuïtief ik eigenlijk ben en dat er niets aangezet hoeft te worden, eerder uit ♥ De maand mei: veel verjaardagen, boottochtje over de grachten, trouwerij ♥ De toffe Heidense Mystiek cursus van Dyona en hoeveel ik daarvan leer ♥ Bloggen en jullie, lieve lezers ♥ Alle lenteplantjes ♥ Sparen voor mijn eigen huisje ♥ Servies voor mijn eigen huisje en dat al lekker nu kopen zodat ik het voor de recepten kan gebruiken ♥ De lammetjes en kleine geitjes achter op het weiland ♥ Vogeltjes in de ochtend ♥ De edelstenen naast mijn bed die nu echt goed helpen met slapen (eerst kon ik ze niet hebben) ♥ Flow ♥ Koken en bakken ♥ Lipstick ♥ Mooie boeken ♥ Utrecht ♥

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge