Hoogtepunten en lessen 2017

hoogtepunten-lessen-2017

Wauw, nog maar 25 dagen en dan gaat het nieuwe jaar van start! Mensen zeggen het elk jaar, maar de tijd gaat zo ontzettend snel. En hoe ouder je wordt, hoe sneller het gaat, haha! Net zoals vorig jaar wilde ik weer een serie maken dat in het teken staat van het nieuwe jaar (of het oude). We trappen af met de hoogtepunten en lessen van 2017!

Een kort maar krachtig artikel deze keer, want soms heb je niet veel woorden nodig om een punt te maken.

De lessen van 2017

  1. Ik mag meer aan mijn trots en zelfvertrouwen gaan werken. Op de meeste gebieden zit dat wel snor, maar wat mijn droom betreft mag ik meer in mijn kracht gaan staan (check dit artikel voor de heel recente ervaring).
  2. Mindset is alles. Het kan je afbreken en opbouwen.
  3. Kwetsbaar zijn is zo ontzettend belangrijk in relaties. De relatie met mijn vriend is door wederzijdse kwetsbaarheid sterker geworden, en ook die met mijn moeder is op deze manier gegroeid.
  4. Mental health days zouden verplicht moeten zijn op werk. Zo. Ontzettend. Belangrijk.
  5. Een compliment niet aannemen is de gever van het compliment te kort doen. En dat is jammer want het beschadigd de relatie. Wanneer iemand blij met je is, wees trots en neem het aan. En bedank ze, want ze zien je.

Hoogtepunten 2017

  1. Ik ben op mezelf gaan wonen! Mijn eigen huisje voelt als een enorme overwinning naar meerdere exen en mezelf. Ik ben vrij, heb iets helemaal van mij en dat is heerlijk. Het is zelfs zo erg dat ik ’s ochtends liever niet weg wil omdat het zo fijn is in mijn eigen huis te zijn.
  2. Mijn financiƫle situatie is ook ontzettend verbeterd: het gat in mijn hand is niet zo heel groot als ik dacht en waar ik me zo lang druk over heb gemaakt valt hartstikke mee.
  3. De 2 reizen die ik dit jaar heb mogen maken waren ook geweldig. Het zuidelijke klimaat is iets waar ik best aan kan wennen, maar de boomhut in Zweden was om nooit te vergeten. Wel heb ik Ierland gemist, dus dat staat volgend jaar op de planning.
  4. De visie voor mijn toekomstige bedrijf is duidelijker geworden en ik ben een opleiding begonnen.

Wat zijn jouw hoogtepunten en lessen van 2017?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge