Illustratie: Pentekening Owlie

Pentekening Owlie

Heb ik zomaar een pentekening gemaakt… Ondanks dat het geen Art before breakfast is (een boek dat nog steeds op mijn lijstje staat…), heb ik op mijn manier toch meer kunst in mijn leven weten te brengen. En ondanks dat het niet voor mijn ontbijt is, is het wel voor mijn werk. Mijn ochtenden zijn tegenwoordig wel heel relaxed en mindful: tekenen én meditatie!

Hierboven zie je een pentekening van een fantasie uiltje, eentje die ik in de trein heb gemaakt en ik vind ‘m gaaf geworden. Van het weekend ga ik zelfs proberen om iets met aquarel te doen, het resultaat zien jullie volgende week 🙂

Voor wie mij nog niet heel lang volgt: ik heb altijd geloofd dat ik niet zo creatief ben. De laatste tijd ben ik juist meer gaan geloven in mijn eigen creativiteit en probeer ik van alles. Zo ook tekenen en ik moet zeggen dat dit mij heel best af gaat!

Volg:

2 Reacties

    • Mywindingpath.com
      29 april 2016 / 09:46

      Ik ook, moet het alleen iets vaker gaan doen: schiet er tegenwoordig een beetje bij in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge