Link love #3

Link-love-3

Photo by Freestocks.org

Yay, een nieuwe link love! Om het nieuwe jaar goed te beginnen hier weer een berg inspiratie en leuke adresjes. Ik heb er flink wat opgespaard en gelukkig met de onderwerpen waar ik over blog, kan dat ook 🙂

Links you’ll love

 • Het is een nieuw jaar en om te zorgen dat je een nog leuker jaar gaat hebben kan je een memory jar maken. Koop een leuke pot en stop er het hele jaar briefjes in met dingen die leuk of speciaal waren, wordt 31 december toch nóg wat leuker.
 • Een leuke dame met gave kleding. Linda van Faible Fashion maakt haar eigen kleding en is een creatieve duizendpoot.
 • Over impulsen volgens kan Kimberley van Avoja je alles vertellen, en dat doet ze dan ook in deze vlog. Heb haar net ontdekt en kan nu al niet meer zonder haar inspiratie.
 • Een boek dat ik nog heel graag wil hebben! Last Days Of Spring reviewt ‘m!
 • Yay, nog een webshop! Bohemian deze keer. Een label van een Nederlandse die haar boetieks in Eindhoven en Barcalona heeft. Geweldige kleding waar ik mijn hele kast vol mee wil hangen. LolaNomada is een aanrader!
 • Ik ben gek op Zenzoekers en dit is iets dat ik dit jaar zeker een paar keer wil gaan doen. Me verplicht een week lang minimaal 15 minuten per dag vervelen.
 • Een mooi artikel van Elise over de trilling van edelstenen, zet je best aan het denken.
 • Ik heb een nieuwe crystalshop gevonden 🙂 Net zoals Anouk die in de vorige editie voorbij kwam ontwerpt en maakt Bianca van Mystic Mineral Clothing ook kleding en biedt ze sieraden met edelstenen aan. En zeep. En homeware. Dus.
 • Soms hoef je geen ‘waarom’ te hebben, soms weet je niet wat je mission statement is. Dat is allemaal tof en Naomi legt uit waarom.
 • Mocht je nog een agenda zoeken dan is de agenda van ErthnAustralia een musthave! Ik heb er helaas al eentje voor 2017 maar had er bijna spijt van omdat ik deze graag wilde. Fair, mooi & inspirerend, wat wil je nog meer?
 • Ik heb het er ook wel eens over gehad maar het is zeker een onderwerp waar je vaker over na moet denken, volgens mij. Melle denkt na over het hebben van waarden en legt uit hoe belangrijk ze zijn.
 • Winters zijn er om je terug te trekken en het leven te overdenken, maar hoe blijf je spiritueel gezond tijdens zo’n proces en in de winter überhaupt? Hier staat het uitgelegd 🙂
 • Afgelopen maand heb ik bij Jessy een workshop gevolgd over het maken van verzorgingsproducten. Naast dergelijke workshops (wierook, kruidenstempels etc) heeft Jessy ook nog een Ohmpunctuur praktijk, ik ben nog niet langs geweest maar wil zeker een keer gaan. Check haar Facebook pagina voor contact details 🙂
Volg:

2 Reacties

  • Mywindingpath.com
   8 januari 2017 / 20:32

   Ik heb de agenda uiteindelijk niet genomen omdat ik er al eentje voor 2017 had, maar ik weet welke ik voor volgend jaar wil! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge