Link Love #4

linklove4

Yay, weer een nieuwe editie van Link Love! Deze foto nam ik dat weekend in februari toen het zo sneeuwde en vond ik eigenlijk nu nog heel goed passen. Maart is ook een beetje een maand waar je net uit de winter komt en heel langzaam naar de lente gaat. Dat moment dat je de lente kan ruiken, dat is zo fijn! In de 4de editie dus ook blije artikeltjes en ook wel een klein beetje lente-achtig. Enjoy!

  • De podcastShow up before you’re ready’ van Elizabeth Gilbert. Ze heeft een heel mooi gesprek met Glennon Doyle Melton en er worden flink wat truthbombs gedropt. Het is de eerste in het rijtje.
  • Prachtige column van Susan Smit voor Happinez. Ik merk dat ik zelf ook wel graag zo wil leven: vol passie en wild.
  • Normaal ben ik niet zo van nudes (de rubriek ‘Anybody’ sloeg ik altijd over in de Viva) maar met mijn hernieuwde sportgewoonte en de daarbijbehorende twijfels, vond ik dit artikel over verschillende lichamen toch wel heel mooi.
  • Even shameless zelfpromotie: ik had een stukje ingestuurd voor de blog ‘Twinting en nog wat’. Mijn visie (en die van anderen, uiteraard) over ouder worden.
  • Een verfrissend artikel over de ongelijkheid tussen man en vrouw, en waarom het niet de schuld van een van de beiden seksen is.
  • Leuke quiz van Buzzfeed: which yoga pose matches you personality? Ik had: ‘Child’s Pose: You’re a driven, imaginative person with a soft spot for helping others. You’re always searching for the good in even the worst of people and events. You’re full of passion and have an inner fire that drives everything you do.’
  • Met notitieboekjes kan je me altijd blij maken. De geweldig leuke prints van Junique lonken mij dan ook al een tijdje…
  • Nog eentje van Susan Smit voor Happinez: Happtalk! Susan heeft laatste een boek geschreven over ‘tegelsprookjes’ (lijkt me een heel leuk boek). Hier praat ze over de essentie van het boek maar dan niet op een promotionele manier. Leuke spirituele snack 😉
  • Dat de natuur goed voor je is, dat wisten we al, maar van de zomer schreef de New York Times over de onderzoeken die aantonen dat het daadwerkelijk je brein verandert. Toch nog even naar buiten vandaag!
  • Een grappig artikel over puntjes bij spirituele mensen die toch wel heel vervelend/gemaakt kunnen overkomen. Spiritualiteit en zweverigheid hoeven niet hand in hand te gaan, maar dat weten jullie al.
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge