Link Love #5

linklove5

Foto door Annie Spratt

Pasen is al even voorbij, maar de pastelletjes van deze foto zijn ZO lief! Het is weer tijd voor een nieuwe Link Love! Persoonlijk vind ik dat ik deze keer ook weer leuke linkjes heb verzameld over allerlei onderwerpen. Genoeg leesvoer voor het weekend 🙂

  • Dit ontzettend grappige filmpje over een Rabbi, Priester en Atheïst die samen een joint roken. Ze komen tot hele mooie inzichten en het is ook ronduit grappig.
  • Toegeven dat ik iets niet kan of er gewoon vanaf het gezien (want redenen) is iets wat ik echt heb moeten leren. Dat het geen zwaktebod is. Melle legt daar meer over uit.
  • Nu ik met mijn sparen steeds meer geld bij elkaar hark voor mijn huisje, verdiep ik me ook iets meer in interieur en Casa Crea is toch echt wel een hele leuke website. Zoveel dingen die ik wil…
  • Ik ben van plan om wat meer workshops te gaan volgen, omdat je zo op een laagdrempelige manier iets nieuws kan uitproberen. De lijst in de Snorfabriek in Utrecht doet me watertanden!
  • Luisteren, echt luisteren kan zo lastig zijn. Holding space zoals ze dat in het Engels zo mooi zeggen is eigenlijk heel lui luisteren en iemand volledig de ruimte geven zonder oordeel. Dit mooie artikel van Happinez zette me aan het denken en ik probeer er steeds meer op te letten.
  • Over luisteren gesproken: ik ben even geleden weer naar een Rode Tent geweest en dat is naar mijn mening toch wel zo ontzettend fijn! Precies dat luisteren zonder oordeel en de verbondenheid. Ik denk er sterk aan er zelf ooit eentje te beginnen (als ik een eigen huisje heb). Op Maantijd kan je kijken waar er eentje bij jou in de buurt zit.
  • En over Rode Tenten gesproken: ga The Red Tent bekijken! Het staat nu op Netflix en ik moet eerlijk bekennen dat ik op het einde keihard heb lopen huilen. Maar echt ugly crying. Kwam me eigenlijk niet goed uit omdat ik in de trein zat en naar huis moest lopen, maar het moest maar. Zo indrukwekkend!
  • Bedrock is mijn favo online omdenk magazine en deze over de drukke stad vond ik heel mooi. Zelf moet ik ook wel zeggen dat ik graag rust heb maar ook wel bij de stad wil zijn als ik eens iets moet, zeker omdat ik geen auto heb.

Wat waren jouw pareltjes op internet de laatste tijd?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge