Mijn Missie

mijn missie

Afgelopen week deed ik mee aan de ‘Zichtbaar vanuit je hart’ challenge van Myra. Daar werd onder andere gevraagd wat je missie was. Op dat moment had ik nog helemaal niet zo nagedacht over mijn missie: ik bedoel, ik heb maar een klein blogje en hoop wel wat te bereiken. Maar een missie… Nee. Tot ik eens goed begon na te denken.

Dat nadenken begon toen ik in een paar weken een flink aantal likes op mijn Facebook pagina kreeg en ter ere daarvan een winactie organiseerde. Opeens kreeg ik heel veel respons en kreeg ik van alle kanten te horen dat ik mensen inspireerde, dat mijn pagina heel gaaf was en mijn blog ook. And then it hit me: dat is wat ik altijd al heb willen doen. Ik ben iemand die het prachtig vind om mensen te inspireren en hen handvaten te geven. In mijn werk doe ik dat ook: ik help mensen een computerprogramma te snappen door het te versimpelen en dat is altijd hetgeen waar mijn collega’s en klanten mij om waarderen. Ik kan lastige SEO principes makkelijk uitleggen en geef mensen het idee dat ze alles zelf kunnen doen en geen duur marketingbureau nodig hebben (wat ook zo is).

Dat simpel uitleggen is ook de reden dat ik gestopt ben na mijn Bachelor Geschiedenis. Ik wilde niet dat lastige academische wereldje in waar mensen de halve Dikke Van Dalen in een zin probeerden te proppen. Het schrikt mensen juist af. Daarom ben ik begonnen met de dag van mensen wat leuker en makkelijker maken op een klantenservice om dus nu mensen te trainen in de programma’s die zij kopen. En binnenkort mag ik daar in mijn werk nog meer mee groeien door filmpjes voor de handleiding op te nemen en meer met de webinars bezig te zijn.

Mijn Missie

Wat ik op mijn werk doe, wil ik ook met spiritualiteit en dat is eigenlijk de reden waarom ik deze blog ooit ben begonnen. Mijn missie (om het meteen maar even groot te maken) is jou te helpen om spiritualiteit op een leuke en simpele manier in je dagelijkse leven te integreren. Of ja, met ‘simpel’ bedoel ik niet ‘volg dit stappenplan en over 3 weken ben je verlicht’. Ik bedoel met simpel het niet moeilijker maken dan het is. Dus als je iets moeilijks moet of gaat doen zoals kijken naar jouw schaduwkant: dan kan je er allerlei theorieën op loslaten of het misschien wel nog verder in het donker wegstoppen, maar dat maakt het niet makkelijker. Met simpel bedoel ik: uitgekleed, roots, fundering, essentie, acceptatie, heelheid. Dingen wegstoppen komt altijd als een boemerang bij je terug en soms hoef je de oorzaak niet te weten om het op te kunnen lossen.  Het leven is niet perfect en juist die imperfectie en de gevoelens en gedachten die als ‘negatief’ worden bestempelt zijn ook een belangrijk onderdeel van deze blog en mijn missie. Ik wil jou, net zoals mijn klanten, het gevoel geven dat je het best zelf kan. En dat het volledig ervaren van het leven met de mooie en slechte kanten alleen maar verrijking brengt. En dat je hulpmiddelen kan gebruiken, maar dat uiteindelijk alles in jou zit.

Dat doe ik door mijn proces te delen: alle tips en tricks, de tools die mij helpen, mijn gedachtengang over zaken en uiteindelijk ook ervaringen (yep, ik wil nog steeds een artikel schrijven over mijn handlees ervaring). Maar ook die van anderen, vandaar de interviews. Een beetje wat Emma Mildon doen, Spiritual Personal Assistant.

Jeetje, nu ik dit zo geschreven heb voelt het echt als een openbaring voor mezelf. Dit was ook bedoelt om mijn eigen gedachten hierover te ordenen en ik zie dat het wel een redelijk goed verhaal is geworden, haha! Laatst had ik het er met Chantal (ja jij!) er over dat ik me soms zo klein en onbenullig kan voelen omdat er allemaal mensen zijn die in mijn ogen zoveel meer ervaring hebben of gewoon ‘beter’ zijn. Zij zei dat dat onzin was en dat ik echt wel goede dingen deed. Nu het duidelijk is wat mijn missie is, voelt dat ook zo. Dat ronddobberen is over en ik kan heel dapper zeggen dat ik ook al wel 3 jaar ‘ervaring’ heb. In de professionele wereld zou ik in ieder geval starter-af zijn.

Dus. Ik ben Nathalie en mijn missie is jou te helpen om spiritualiteit op een leuke en simpele manier in je dagelijkse leven te integreren. SPA.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge