De Online School | 6 tips om weer productief te worden

Soms zit je vast: in een gevoel, je stelt klusjes uit en meer van dat soort dingen. Dan ga je oneindig Facebooken of de Instagram tijdlijn door en katten filmpjes kijken. Niet productief en vaak voel je je er nog rot om ook: want weer die to-do lijst niet af. Deze keer 6 tips om uit de funk te komen en de energie en brain power te vinden om je schouders er onder te zetten!

Dance it out! | Je lichaam bewegen als je geestelijk vast zit is voor mij toch wel een van de beste manieren. Nu zijn er natuurlijk heel veel oefeningen die je kan doen: sommigen houden van yoga, anderen gaan beulen in de gym of juist een lange wandeling maken. Ikzelf zet muziek op die totaal het tegenovergestelde van mijn humeur is en ga dan als een malle dansen. Het is echt niet om over naar huis te schrijven of om te showen in de club of op een bruiloft, maar ik schud letterlijk mijn blokkades er uit. Heerlijk om te doen en als ik klaar ben, heb ik vaak frisse ideeën. Meestal kies ik een playlist met Braziliaanse drumbands, Afrikaanse drums of juist Bollywood nummers.

Klik op de afbeelding hierboven of hier om naar het artikel te gaan

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge