Review | Gaia Collective Moonbox

gaiacollectivemoonbox

Een paar jaar geleden had je in Nederland (en de rest van de wereld) een flinke hype voor beautyboxen. Een maandelijkse box met curated beautyproducten die bij je op de mat viel. Er zijn ondertussen enorm veel andere soortgelijke boxen en dus ook een berg spiritueel georiënteerde. Na wat onderzoek heb ik besloten om voor de Moonbox van Gaia Collective te gaan. Vandaag na 3 maanden een review!

The Juice: What’s in the Moonbox?

gaiacollectivemoonbox

gaiacollectivemoonbox

gaiacollectivemoonbox

Wanneer je de doos open doet krijg je eerst een envelopje vol met leuke dingetjes. In de envelop zit een kaart over de maan waar de moonbox van die maand om gaat en staat het uitgekozen thema uitgelegd. De kaart is gemaakt door de makers van de Fountain Tarot dus het artwork is geweldig mooi. Daarnaast vind je ook een kaartje met wat meer informatie over de edelstenen die je ontvangt. Als laatste nog iets over de intenties en meer informatie over het ritueel.

gaiacollectivemoonbox

Als eerste een sacred geometry grid van Cave & Canyon! Toen de sneak peak van deze maand kwam, was ik zo onwijs blij! Ik volg de maker van Cave & Canyon al een hele tijd op Instagram en wilde al een tijdje een grid kopen. De verzendkosten hielden me echter tegen (moet toch van de andere kant van de wereld komen). Je kan deze template gebruiken om een crystal grid te leggen en zo je intenties en de werking van de stenen extra kracht bij te zetten.

Ik vind het een mooi handzaam formaatje en zo heb je ook de kans om met je kleine steentjes een grid te leggen. Me is happy!

gaiacollectivemoonbox

Vervolgens een Rose Quartz Face Creme van Gemstone Organic. Dit merk kende ik nog niet en ik was heel nieuwsgierig. Meestal kan ik geen rijke cremes hebben omdat ik een vette huid heb, maar deze gaat wel redelijk goed. Heb er in ieder geval nog geen puistjes van gekregen en het ruikt lekker door de lavendel en rozemarijn. Tot nu toe erg tevreden!

Ingrediënten:

Apricot Oil*, Rose Hydrosol*, Gemstone Essence, Coconut Oil*, Beeswax*, Cupuacu Butter*, Babassu Oil*, Borage Oil*, Black Seed Oil*, Aloe Vera Powder*, Lavender* and Rosemary* Essential Oils

gaiacollectivemoonbox

Dan de maandelijkse olie en thee. Elke Moonbox krijg je dus een thee en een olie blend die bij het thema en de maan past. Beide vond ik erg lekker ruiken en de thee smaakte heel goed. Met de thee kan je 1 pot of 2 grote koppen zetten, en de olie ruikt heerlijk en blijft lang hangen.

De thee van Fruits to the Roots:

Paardenbloemblad, Bijvoet, Zwarte Cohosh Wortel, Lotus, Blauw Gildkruid, Valieriaan Wortel, Rozenblaadjes.

De olie:

Citroengras, pepermunt, kamille, bergamot, cederhout, vlierbes.

gaiacollectivemoonbox

Deze moonbox zaten er Tibetaans Kwarts, Blauwe Calciet en Crazy Orb Agate (al denk ik niet dat dat de echte naam is). Hiermee kan je gaan mediteren en ze bij je dragen. Ze zij niet beschadigd en van mooie kwaliteit en afmeting.

gaiacollectivemoonbox

Omdat ik de wearable gem optie heb toegevoegd krijg ik maandelijks een sieraad met edelstenen erbij. Deze keer een armband van Urban Mysticism. Deze armband heeft kralen van hematiet, rozenkwarts en crackle quartz (ik denk dat het gewoon een bergkristal is met ‘cracks’ van binnen voor het mooie effect). De stijl zou ik niet meteen zelf gekozen hebben maar naarmate ik ‘m wat langer draag, ga ik de armband meer waarderen.

Conclusie en praktische zaken Moonbox

gaiacollectivemoonbox

Conclusie: Het is een mooie box met lieve, en mooie items. Het thema was dan ook pull your heart strings en dat is ze zeker gelukt! De energie van de spullen was erg fijn en het zijn ook allemaal dingen die ik gebruik 🙂

De overige boxen vond ik ook erg goed. Voor mezelf vind ik dit een leuke manier om toch elke maand wat items binnen te krijgen zonder dat ik er veel geld aan uit geef (ik ben in staat karrenvrachten te bestellen). Daarnaast leer je ook kleine ondernemers kennen en heb je door de box maar 1x de verzendkosten vanuit Amerika in plaats van 5 of 6 keer. Dus het is niet gigantisch goedkoop maar ik vind genoeg voordelen om het abonnement te houden.

Praktische zaken: 

  • Kosten: €60. Hiervoor heb je een box ($29,50), wearable gem ($10) en de internationale verzendkosten ($20).
  • Verzending: Met ongeveer 2 weken heb je je pakket in huis, elke keer dus net op tijd voor de volle maan. Dit is inclusief douane controle.
  • Extra’s: Elke maand een ritueel, meditatie en extra info over de mail.

Aantal sterren: ✩✩✩✩ [5/5]

Q: Hebben jullie ook een dergelijk abonnement? Zouden jullie vaker een review van de Moonbox willen zien?

Volg:

2 Reacties

  1. Hélène
    19 januari 2017 / 22:53

    De stenen en het armbandje vind ik erg mooi. De olie lijkt mij lekker ruiken. Mooie box.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge