So V’s Choice | 3x mediteren voor een gelukkige ochtend

meditatie-volhouden

Foto door Kosal Ley

Whoohooo, ik ben nu ook gastblogger voor So V’s Choice. Sophie is een psychologe die zich wijdt aan het leven van haar klanten en bezoekers een stuk gelukkiger te maken.

Vroeger opstaan om de dag fijn te beginnen is een goede manier om een extra beetje geluk in je leven te brengen. Nu hoor ik je denken ‘Weet je hoe belangrijk mijn slaap is?’ en als HSP’er met een behoefte aan minimaal 9u slaap per nacht kan ik zeggen: I hear you. Maar het grote voordeel van vroeger opstaan is, is dat je minder gehaast bent en dus rustiger aan je dag kan beginnen. Vandaag 3 soorten meditatie die je kan toepassen.

Lees de hele blog door op de foto te klikken, of hier 🙂

Volg:

2 Reacties

 1. 15 juli 2017 / 09:22

  Super leuk!! Ik ben heel blij met je! Mooi weekend ?

  • Mywindingpath.com
   15 juli 2017 / 09:28

   Dank je wel! Ik vind het ook super om voor je te schrijven ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge