Walk beside me

De naam van mijn blog heeft opeens een heel andere betekenis gekregen van het weekend: mijn relatie van bijna 5 jaar is uit gegaan. Ik zal jullie de details besparen want het was allemaal niet zo tof voor ons beiden. Maar dat mijn pad nu kronkelt is duidelijker dan ooit. Ik ben terug bij mijn moeder om tot rust te komen en een eigen plekje te vinden.

De relatie was er een met hoge pieken en diepe dalen dus het verwerken heeft even de tijd nodig. Ik weet niet of ik zo regelmatig zal gaan bloggen zoals ik de afgelopen periode deed. Wat ik wel weet, is dat ik toffe dingen heb gepland en dat ik er wel ga komen.

Het is misschien een beetje gek om het zo te delen: wel dingen zeggen maar niet al te veel loslaten, maar het gevoel dat ik het moet delen is wel groot. Ik ben nu ook vooral bezig met het luisteren naar mijn gevoel en dit past daar dus goed bij. Omdat het allemaal nog vers is (dag 5 als single), wil ik ook niet te veel loslaten. Beetje een hart/hoofd dilemma. Ik ga er vanuit dat jullie wel snappen wat ik bedoel en dat ik me niet in zoveel bochten hoef te wringen om het logisch te laten klinken.

Onderstaand nummer helpt me er heel erg doorheen: ik was altijd wel op de hoogte van de kracht van muziek, maar nu komt het meer binnen of zo. Plus de stem van de zangeres is zo absurd mooi!

Volg:

2 Reacties

 1. Ada de Groot
  17 februari 2016 / 14:51

  Hoi Nathalie,

  Heel veel sterkte en erg moedig van je dat je dit deel. Lucht ook lekker op, denk ik dan maar
  Ik hoop dat je veel leuke dingen ga oppakken, en kijk vooral vooruit šŸ™‚

  Groetjes, Ada

  • Mywindingpath.com
   18 februari 2016 / 11:32

   Dank je wel Ada!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge